První kostka – Pokušitelka :)

První kostka - Pokušitelka 🙂

Jak jsem už psala, neodolala jsem 🙂 Šila jsem přesně podle pokynů "panučitelky" a šilo se to super. Kostka je s jednoduššími prky, ale myslím, že pro batolata by stačila. Těším se, až se někdy pustím do té velké, to si asi vyhraju víc 🙂


Aja
Aja

Napsat komentář

  1. Děvčata jste úžasné, šikovné. Já se dnes pokoušela připravit látky a nějaké stuhy, zatím nemám kostky, tak se pouštím do příprav, zatím mám jen nažehlené látky.

    1
  2. Teda, Ajo, ještěže jsem byla na srazu a viděla tě na vlastní oči, jinak bych nevěřila, že vůbec existuješ a podezírala Evču, že zaměstnává na plný úvazek roztleskávačku. Ty jsi určitě nejproduktivnější zdejší švadlenka. Kostka se ti mooooc povedla! 

    3
  3. …prej jednodušší prvky… úúúžasná je!!!!   já se svým technickým výtvarně nekreativní smýšlením bych nedala ani půlku z toho… až se o nějakou budu snažit bráchovi pro malou – budu trpět 

    Ještě má malá ale mínus 3 měsíce – tak mám čas :))

    3
  4. Díky moc, děvčata

    Iro, to mi neříkej 🙂 … já, takový hlemýžď a tajným tipem? Ale je pravdou, že takovéto hrací projekty mě moc baví, jsem jako malá … a to tak, že hodně 🙂 Akorát zatím nemám vnoučata. Óooo, jak já je budu zdobit a hýčkat a … (ale rozmazlovat tedy ne, na to jsem pes … si tedy myslím  🙂 )

  5. Ajo, byla jsi jedna z mých tajných tipů na rychlé šití . Trefa.

    Jednodušší prvky jsou přece u kostky šité poprvé správně. A nejen pro vás. Jak už jsem zmiňovala: batolátka podněty nezahlcovat. Už Komenský radil "postupovat od jednoduchého ke složitějšímu"

    Výsledek obrázku pro pilná včelka

    2
  6. Ájo, je krásná, moc se ti povedla. 🙂 Na rozjezd to stačí.

    Taky mám jednoduchou a kdybych měla pro koho, dělám hned další.

    1