Přišly vyreklamované kostky + hromadka na nitě HARD

 

 

 

Hlásím, že mi přifrčely vyreklamované kostky!!!

 

Chápu, pokud jste si kostky mezitím objednaly někde jinde. Začnu vás postupně obvolávat a posílat maily, domluvíme se na detailech, zda chcete kostky nebo ne. Pokud mi zbydou, nabídnu dalším zájemcům. Připomínám, že toto jsou objednávané kostky v prvním kole! Ty další jsem po velice špatných zkušenostech vůbec neobjednala. A dobře jsem udělala. Tentokrát se nemusíte bát, jsou to skutečně kostky, nikoli kvádry.

 

Zde pro připomenutí tabulka prvního kola objednaných kostek.

Mám doma ještě 7 ks kostek 20 x 20 x 20 cm. Budu ráda, pokud je budete chtít – neužiju je. Nebojte si o ně napsat 🙂

Doufám, že to bude “kostková” tečka. A jedeme dál 🙂

 

Chystám se na nákupy nití, možná už taky potřebujete doplnit zásoby.

vyhlašuji tedy:

Jarní hromadnou objednávku nití HARD!!!

Cena bude pro vás opět 30,- Kč/1 ks. Peťka nám zase nachystala tabulku. Pro nitě pojedu koncem dubna, objdenávat a dopisovat můžete do 25.4.

TABULKA PRO HROMADNOU OBJEDNÁVKU NITÍ JE ZDE

 

Určitě jste zaznamenaly, jak se ostudně změnil ceník České pošty. Ani to komentovat nechci. Preferuji Zásilkovnu. Do 5 kg platíte 67 ,- Kč, nad 5 kg cca dvojnásobek.

Ceny balíků České pošty najdete zde.

Zásilkovnou lze také balík do 5 kg zaslat jako nejlevnější doručení na adresu. Může pak přijít poštou, DPD, PPL aj. Je to závislé na vytíženosti. Pokud tedy nemáte Zásilkovnu blízko, je toto další levnější varianta.

Pokud budete chtít poslat kostky a nitě dohromady, pište, volejte. Domluvíme se.

 

Cedulky na výrobky

Ráda bych také objednala slibované plastové cedulky na výrobky s nápisy HAND MADE, RUČNÍ VÝROBA apod.

Jejich zpracování budu dojednávat příští týden, tedy po Velikonocích. Pište do komentářů, jaký nápis byste preferovaly, případně jaké množství bych měla objednat. Odesílala bych za jedno poštovné spolu s nitěmi.

  • prozatím promýšlejte
  • až bude tabulka -vpisujte
  • aktuální informace najdete v AKTUALITÁCH

Opět bych byla moc ráda, kdybyste si následně objednávku udělaly přes můj e-shop Báječné šití. Je to pro mě nejjednodušší. DĚKUJI .

 

Uzávěrku vypíšu za cca 10 dní, t.j. kolem 25.4. a napíšu přesné informace ohledně závazných objednávek.

Mějte se moc krásně, užijte si pohodové svátky.

Vaše Eva (jak jinak) Evule 😀

 

 

 

Napsat komentář

  1. Holky, jste šikovné, v poznámce najdu všechno. 🙂 Děkuji. Já jsem včera hrála koncert, tak jsem nestíhala reagovat. Teď jsem sedla k PC a jdu navést cedulky a doklepnout vám je do objednávek. 🙂

    Krásný víkend. 🙂

  2. Ahoj Evi. Nitě jsem objednala přes e-shop a do poznámky jsem připsala druhy cedulek. Doufám, že to tak stačí. Už se na ně těším.

    1
  3. Ahoj Evi, nitě mám teda už objednat přes e-shop, ju? A můžu prosit moje cedulky stříbrné.

    Děkuju moc wink P.

    1
  4. Holky, štítky jsou objednané, jen čekám na grafiku. Objednala jsem po 100 ks od nápisu a tvaru s tím, že 30 ks bude na zlatém podkladu a 70 ks na stříbrném. 

    Pokud už jste si objednaly nitě přes e- shop, napište mi prosím na mail počet zlatých a stříbrných. Dopíšu vám je do objednávky. ????

  5. Jarmilko, máme před koncertem, vrátila jsem se z generálky před půlhodinou. Objednej si sama svoje logo, budeš-li chtít a můžu ti cedulky vyzvednout a poslat s hromadkou.

  6. Evi díky, já jsem si nakonec cedulky objednala v hromadné objednávce.  Nejspíš kvůli mým 20 kouskům logo dělat nebudou. Kdyžtak si to zařídím.

  7. Jarčo, Evka tu asi ještě nebyla, ale pokud by to nedopadlo a musela bys sama za sebe – nezapomeň říct, že jsi “ode mě” z Eviklubu – máme domluvenou slevu. Je ta cena pak téměř o 50% menší jak jinde 😉

    1
  8. Mám dotaz, kdybych chtěla na objednané cedulky logo, jde to vyřídit i přes hromadnou objednávku nebo bych si to měla zařídit sama přímo u výrobce? Díky za radu

    1
  9. Evule, Evinko … přidala jsem ještě sloupce na CEDULKY … HAND MADE, RUČNÍ PRÁCE, VYROBENO S LÁSKOU …

     – kdybyste chtěly holky nějaký další nápis, písněte sem do komentářů – doplním do tabulky

    V tabulce je teda toto:

    – nitě HARD

    – REFLEXNÍ PRVKY

    – CEDULKY

     

  10. funguje, nitě jsem objednala a cedulky mám od loňska, ale ráda kouknu, možná se mi budou líbit a pokud zbydou kostky, tak pár beru

    Evi díkykiss

  11. Evi … EvikMT, tabulka s proklikem funguje 🙂 Tak už to asi Evka … Evule nějak udělala.

    Hlavně že to funguje wink

  12. Peti, článek jsem doupravila – obrázek + logo, ale tabulku si musí dát k sobě na uložiště Eva a pak udělat proklik. Můžu to dát k sobě, ale primární je, aby k tomu měla přístup Evka, ne já…

    jo a ohledně cedulek na kabelky a další výrobky jsem s paní šéfovou ve firmě v pondělí mluvila – abych se připomněla, a že mi slíbila pro vás SLEVU, ale je teď někde na horách na dovči – tak je domluvené, že tam Evka skákne osobně příští týden. Tak popřemýšlejte – čím víc objednáme, tím si nás víc zafixují a na slevy se nebudeme muset připomínat 😉

  13. Děvčátka, tabulka je připravena 🙂 Jak budou mít Evičky chvilku, tak Vám ji sem určitě vloží na klikací odkaz 🙂

    1
  14. Evi, nitě moc ráda přivítám. Děkujeme za ochotu. Cena je úplně super, kdybych je měla kupovat v galanterii, tak si to rozmyslím 🙂

    1
  15. Cedulky-to zní zajímavě.-))) Až budeš vědět víc, mrknu. A když teď šiju trika, zjišťuji, že některých HARD nití mám málo:-)))

    2